Handlelisten din
Handlelisten din er tom.

Buildings

Belysning og adgangskontroll for alle typer eiendommer

Port og adgangskontroll

Markedets skarpeste løsninger innen dørtelefoni og adgangskontrollsystemer er tilgjengelig hos Malux. Våre sikre systemløsninger slipper enkelt inn kvalifiserte personer, men holder andre utenfor. Enkel å installere, enkel å bruke og utvidbar for flere brukere. Våre systemer fungerer for én dør og noen få brukere, samt et system for flere dører og mange brukere.

Mange spørsmål kan dukke opp ved valg av port og gangsystem. Er det behov for lyd/video? Vil du ha kodelås, proxy-leser eller begge deler? Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne den riktige løsningen for din installasjon. Se produkter

Lys for trivsel og trygghet

Siden 1972 har vi levert lys til mørket fra nord til sør. Alltid trygg og pålitelig – med den rette følelsen for den aktuelle plasseringen. Med en proaktiv tilnærming og omsorg for sluttresultatet leverer vi effektiviteten og sikkerheten som til syvende og sist skaper en hyggelig hverdag for alle som jobber og oppholder seg i offentlige miljøer.

Undervannsbelysning

Vi har vært generalagenter for Wiber spesialbelysning siden 1960-tallet og Sveriges største og mest erfarne leverandør av bassengbelysning og fontenebelysning. På forespørsel produserer vi forslag til belysning for alle typer bad og fontener.

Sikkerhet og funksjonalitet er de viktigste aspektene å ta hensyn til ved valg av undervannsbelysning. I dag er også den visuelle presentasjonen av belysning en stor del av anleggets trivsel. Se produkter.

Brannalarm i verdensklasse

Det er ingen kompromisser for å beskytte mennesker og eiendom. Brannalarmsystemer må oppfylle høyeste kvalitetsstandarder og må fungere absolutt pålitelige.

Vårt brannvarslingssystem kombinerer maksimal sikkerhet med fremtidsrettede konsepter gjennom hele livssyklusen til et brannalarmsystem. Et tidlig og pålitelig branndeteksjonssystem muliggjør målrettede varsler og livreddende brannbeskyttelsestiltak som utføres effektivt og automatisk. Se produkter

Nødlys

Nødlysanlegg er livsviktige når ulykken inntreffer. Vårt brede utvalg av intelligente nødlyssentraler, nødbelysningsarmaturer og utformede ledelysarmaturer, hjelper kundene våre å finne den rette løsningen for alle typer eiendommer.

Les mer
Vi har løsningen for din eiendom

De høyt presenterende og de elegante systemene er enkle å installere og kan tilpasses både for en og flere brukere. Enten du vil ha et enklere portregister for en mindre installasjon eller et mer avansert system for en stor installasjon, så har vi løsningen for din spesielle situasjon.

Les mer om vår porttelefoni og adganskontroll her.

Nyheter inom Buildings

SYSTEO
Vi tenker nytt design og beholder motstanden.
Redusere forbruket med 60%
LED-belysning inneholder ikke kvikksølv, har lengre levetid og bruker mindre energi.
Lysrør skal fases ut i 2023
Flere lyskilder vil forsvinne ettersom de kanskje ikke lenger kommer på EU-markedet fra 24. august 2023. Formålet med de nye direktivene er å redusere mengden kvikksølv i samfunnet og å spare strøm.
Vandalsikker og støtsikker belysning
God belysning er en forutsetning for komfort og sikkerhet i våre offentlige miljøer. Samtidig er hærverk et vanlig problem, spesielt på bortgjemte steder hvor lysbehovet er størst.
Nødlysanlegg til Barnehage i Bærum
Et nødlysanlegg er en investering for en tryggere hverdag
Mobilbasert porttelefon for åpning av dører og bom
Behov for smart løsning.
50 års erfaring innen undervanns-belysning
Vi har 50 års erfaring med prosjektering og levering av Wibre armaturer for lys til svømmehaller, fontener, brygger, offentlig rom, fasader osv.
Premiere for Malux på Eliaden
En av Norges største fagmesser, på NOVA Spektrum.
Integral EvoxX - Fremtidens brannalarmsystem.
Utstyrt med den nyeste teknologien, er systemet perfekt utstyrt for alle krav, både nåværende og fremtidige.
Malux hovedleverandør av undervannsbelysning fra Wibre
Siden 1960-tallet har Malux vært gedigen generalagent for Wibre spesialbelysning i Sverige.
Armaturforslag til nødbelysningsprosjekt
Kontakt oss
Har du frågor kring buildings?
053-21 80 01