0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.

Eiendom

Belysning og adgangskontroll for alle typer eiendommer

Komplette løsninger for henvisning og nødbelysning

God nødbelysning handler om så mye mer enn bare pålitelighet eller kostnadseffektivitet. Det er en helhet der miljø og menneskelig sikkerhet blir satt i det fremste rommet. Når og hvis ulykken har skjedd, blir sikkerheten satt på prøve. Tilsynelatende blir små detaljer som nødbelysning plutselig avgjørende. Det kan være forskjellen mellom en hendelse og en tragedie.

Markedets skarpeste dørtelefoner og adgangskontroll

Med adgangskontroll kan du holde døren låst for uvedkommende og samtidig tilby en enkel løsning for å slippe besøkende inn. Videre hjelper en dørtelefon med å følge med på hvem som kommer, og hjelper besøkende med å finne den rette personen.

MX Door Touch 121

Diskret og slank berøringsfri passasjeleser med tastatur for PIN-kode eller tilgangskode og støtte for dobbeltlesingsteknikk i samme leser

Les mer
Vi har løsningen for din eiendom

De høyt presenterende og de elegante systemene er enkle å installere og kan tilpasses både for en og flere brukere. Enten du vil ha et enklere portregister for en mindre installasjon eller et mer avansert system for en stor installasjon, så har vi løsningen for din spesielle situasjon.

Les mer om vår porttelefoni og adganskontroll her.

Nyheter inom Eiendom

Sara Kulturhus - Et klimavennlig bygg
Et av verdens høyeste trehus midt i sentrum av Skellefteå, Sverige.
Oslo Gate 3
Kontorbygg på ca.2500m2 for drift og vedlikeholds avdelingen i Bane Nor.
Mindre vedlikehold med energieffektive nødlyssentraler
Enten du velger den mindre CB-A SO eller CB-A, så er det mange fordeler med denne typen overvåkede nødlyssystemer.
Hvorfor nødlys?
Når den kunstige belysningen svikter trenger vi nødlys for å komme oss ut av bygningen på en rask og sikker måte uten å skade oss selv eller andre.
Smidig inn og utpassering i Hus 19 på Grefsen Stasjon
En av våre første leveranser i Oslo, var et prosjekt for JM Norge. Nybygde og arealeffektive leiligheter som ble ferdigstilt i første kvartal 2020.
Liten og effektiv nødlyssentral
Ny Accenta CB-A S0
Lås opp døren uten nøkkel
Elektroniske dører endrer hvordan vi får tilgang til bygninger og samhandler med offentlige og private rom. Her kan du lese om fordelene med nøkkelløse låser.
Svensk satsning i Norge
I 2020 etablerte Malux seg i Norge. Men Malux Solutions har levert elektrotekniske løsninger for eiendommer, industri og infrastruktur helt siden 1972. - Norske kunder vil dra stor fordel av vår lange erfaring og omfattende produktkunnskap, sier forretningsutvikler i Norge Ludvig Vestin. Nært samarbeid med kundene, tett oppfølging og sterk produktkunnskap er viktig for oss. Kun slik kan vi sikre en god leveranse for våre kunder på prosjekter. Satsingen i Norge bygger også på prinsippet om å tilby solide og sikre løsninger og ha en utmerket kundeservice fra tilbud til ferdig levert produkt. Uavhengig av spørsmål eller utfordringer vil du får markedets raskeste respons og beste support, sier forretningsutvikler for Malux Norge, Ludvig Vestin. Malux Solutions har 100 ansatte med i Sverige, Finland, Baltikum og Norge.
Markedets skarpeste dørtelefoner og adganskontroll
Vi har løsningen for å sikre din eiendom.
MTM - VR
MTM tar neste steg innen fleksibilitet. Nå er den tilgjengelig i et vandalsikkert design for de som ønsker en solid dørtelefon eller en telefon der det svarte stilige Zamak-metallet er nødvendig av estetiske grunner.
Armaturforslag til nødbelysningsprosjekt