Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
27 Mars 2023

Redusere forbruket med 60%

LED-belysning inneholder ikke kvikksølv, har lengre levetid og bruker mindre energi.

Utfasingen av lysrør er i full gang, og det vil ikke ta lang tid før også metallhalogenlamper blir forbudt. Det er på tide å gjennomgå den eksisterende belysningen og bestemme seg for passende løsninger.

LED-belysning for både trenings-/konkurransebassenger og fritidsbassenger er nøye utviklet for å gi best mulig belysning med lavest mulig energiforbruk. Med LED-belysning reduserer du ikke bare forbruket ditt med 60%, du bidrar også til et bærekraftig energiforbruk og lavere karbondioksidutslipp.

Hvilken belysning bør jeg velge?

Når du bestemmer hvilken type belysning du skal velge, er det alltid best å vurdere formålet med bassenget. 

  • Trenings- og konkurransebasseng
  • Opplevelsesbasseng
  • Rehabiliteringsbasseng
  • Boblebad

RGB eller hvit

Trenings- og konkurransebassenger krever vanligvis kraftig og funksjonell belysning for både komfort og sikkerhet, spesielt i bassenger med dyp ende. 

Opplevelses- eller rehabiliteringsbassenger krever ofte en kombinasjon av komfort, sikkerhet og effektiv belysning. Dette er grunnen til at det nå er mest vanlig å bruke LED RGB for å skape et mest mulig attraktivt miljø.

Vakkert designet fargeskiftende RGB/RGB-W-belysning både over og under vannet, og fremfor alt i samspill med hverandre, er utvilsomt en attraksjon i seg selv og bidrar til økt komfort og opplevelse for de besøkende.

Vi har vært eneforhandler for Wibre spesialbelysning siden 1960-tallet, og er Nordens største og mest erfarne leverandør av
undervanns- og fontenebelysning.

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01