Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
1 Desember 2021

Lys som redder ved nødsituasjon.

I tilfelle en ulykke inntreffer settes sikkerheten på spissen. Nødlys som sikrer rømningsveier, kan da bety forskjellen mellom om ulykken blir en hendelse eller en tragedie.

Sikkerhet kan ikke kjøpes som produkt. Men sikkerhetsprodukter kan skape trygghet. Lede- og markeringslys muliggjør evakuering på en sikker og effektiv måte dersom en brann eller strømavbrudd skulle oppstå.

I tilfelle brann eller strømavbrudd er det lett å bli desorientert om lokalene du befinner deg er mørklagte eller hvis det oppstår røyk. Derfor er det viktig at det finnes nødlys som effektivt viser til riktig rømningsvei.

Det er ekstra viktig i offentlige eller store bygg, der personer som normalt ikke kjenner til lokalene, raskt skal kunne finne frem til utgangen i en nødsituasjon.

Malux har et bredt sortiment av pålitelige sikkerhetsprodukter som brukes for å gjøre det lettere å evakuere under nødsituasjoner.

Belysning ved nødsituasjoner

Hver installasjon har unike forutsetninger og Malux setter alltid sikkerheten først. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne frem til nødlys som er tilpasset dine individuelle behov.

info@malux.no 
53 21 80 00

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01