Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
9 Mars 2018

Togtelefoni i moderne design.

Siden 2007 har Malux levert pålitelige telefoniløsninger for tog og jernbane. Utformingen av togtelefonene våre kan ha endret seg i løpet av årene, men funksjonen og sikkerheten – den vedvarer.

31. desember 2007 ble det gamle NMT 450-nettverket lagt ned i Sverige. I Sverige ble nettverket ble brukt til tog- og togkommunikasjon og nå var det nødvendig med en ny kommunikasjonsløsning – raskt.

Løsningen som ble født i Malux' verksted i Örnsköldsvik fikk navnet TrainTalk? og da systemet ble lansert, ble det satt en ny standard for pålitelig jernbanekommunikasjon. Det kostnadseffektive 2W-systemet kan brukes i stedet for 8W-togradiosystemer noe som gjør bruken mer fleksibel raskere og enklere for lokfører og personell.

TrainTalk™ systemet vårt gjorde det mulig å ta GSM-R-telefonen utenfor lokomotivet og bruke den som en bærbar telefon og systemet brukes i dag blant annet i Sverige, Finland, Frankrike, Australia og Slovenia. GSM-R der R står for Railway er akkurat som det vanlige GSM-nettet, bare med spesielle funksjoner og spesielle telefoner som er tilpasset for sikker kommunikasjon mellom tog, togpersonell og kontrollsenter.

Verdens første GSM-R-smarttelefon

GPH-650R er verdens første GSM-R-smarttelefon for jernbane- og togpersonale, og er i utgangspunktet to telefoner presset inn i ett skall. Den har alt du forventer av en GSM-R-telefon, kombinert med alle tilpasningsmulighetene til Android-operativsystemet. I tillegg er GSM-R og 4G/LTE begge aktive samtidig, hele tiden, takket være telefonens doble SIM-kortleser og doble prosessorer. Dette betyr at du alltid har tilgang til alle funksjonene på telefonen.

I tillegg til verdens første GSM-R-smarttelefon, GPH-650R, finnes det erstatningsmodeller for alle våre tidligere modeller som har utgått: 

●     GPH-610R ersätter TiGR155R och TiGR160R

●     OPH-810R ersätter TiGR350R

●     OPS-810R ersätter TiGR550R 

Det finnes oppgraderingssett for å erstatte eksisterende TiGR350R med nye SED OPH-810R og OPS-810R.  Med oppgraderingssettet vårt får du et raskt verkstedbesøk med lokomotivet ved ikke å måtte bytte ut al TrainTalk™ -utstyret – i stedet kan du ganske enkelt bytte ut telefonen og holderen. 

Alle modeller er selvfølgelig testet og godkjent i henhold til EIRENE og er godkjent av DB og har TÜV-sertifikater. 

Nedenfor finner du mer informasjon om telefonene som er nevnt i denne artikkelen.

Kontakt oss
Har du frågor kring fordon, vehicles eller den här nyheten?
053-21 80 01