Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
15 August 2020

Svensk satsning i Norge

I 2020 etablerte Malux seg i Norge. Men Malux Solutions har levert elektrotekniske løsninger for eiendommer, industri og infrastruktur helt siden 1972. - Norske kunder vil dra stor fordel av vår lange erfaring og omfattende produktkunnskap, sier forretningsutvikler i Norge Ludvig Vestin. Nært samarbeid med kundene, tett oppfølging og sterk produktkunnskap er viktig for oss. Kun slik kan vi sikre en god leveranse for våre kunder på prosjekter.

Satsingen i Norge bygger også på prinsippet om å tilby solide og sikre løsninger og ha en utmerket kundeservice fra tilbud til ferdig levert produkt. Uavhengig av spørsmål eller utfordringer vil du får markedets raskeste respons og beste support, sier forretningsutvikler for Malux Norge, Ludvig Vestin.

Malux Solutions har 100 ansatte med i Sverige, Finland, Baltikum og Norge.

Pålitelighet, troverdighet og tilgjengelighet siden 1972

Siden etableringen i 1972 har Malux levert flere ulike produkter for kommunikasjon og sikkerhet. De siste 30 årene har Malux Solutions bygget seg opp til å bli en av de sterkeste leverandørene på nødbelysning i Sverige, forteller Ludvig Vestin.

«I sikre hender med Malux» har vært varemerket siden starten. Men sortimentet har i senere tid blitt utvidet til løsninger for porttelefoni og adgangskontroll. Historien bak varemerket Malux, er en god beskrivelse av konsernets kjernevirksomhet: «Ma» for maskiner og «lux» for belysning. 

Vi har et godt omdømme som et pålitelig varemerke i Sverige, Finland og Baltikum. Det er basert på Malux Solutions lange erfaring innen maskiner- og elektronikk, nødlys, porttelefoni og adgangskontroll, forteller Ludvig Vestin.

Pålitelighet, troverdighet og tilgjengelighet er Malux Solutions grunnprinsipper. Å finne gode løsninger på problemer og være tilpasningsdyktige er svært viktig for oss. Målet må alltid være best mulig resultat for sluttbruker av våre tjenester, sier han.

Har levert tjenester til Norge i flere år
Konsernsjef for Malux Solutions, Anders Nygren, sier Malux i flere år har levert sine tjenester til det norske markedet. Derfor var det nå et naturlig skritt å etablere seg i Norge. Vi ser frem til å bygge opp et sterkt varemerke også her. Vår spesialitet er solide løsninger for eiendom, industri og infrastruktur, sier Anders Nygren.

 

Produkter fra Malux Solutions

Nødbelysning: Nødbelysningssystemer er avgjørende når ulykken inntreffer. Vi har et bredt utvalg av intelligente nødbelysningssentraler og nødlysarmaturer til alle typer eiendommer.

Porttelefoni og adgangskontroll: Vi har markedets beste og mest brukervennlige løsninger for porttelefoni og passasjesystemer.

Togprodukter: Trygge togreiser med GSM-R (Global System for Mobile Communications Railway). Vårt utvalg av togprodukter sørger for sikre og punktlige togreiser.

Service og ettermarked (nødbelysning): Når du signerer en vedlikeholdsavtale med Malux, sørger vi for at anlegget for nødbelysning fungerer som det skal, og at alle forskriftsmessige krav er oppfylt.

Eksplosjonsbeskyttet elektrisk utstyr (Ex): Malux har over 50 års erfaring på dette feltet for alle typer prosjekter. Vårt utvalg av jordingsprodukter til industrien inkluderer alt fra enkle kabler og jordklemmer - til avanserte systemer. 

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01