Handlelisten din
Handlelisten din er tom.

Vedlikeholdsavtale for tryggere nødbelysning

Et nødbelysningsanlegg representerer en betydelig investering for en tryggere hverdag. Den er vel verdt å tas godt vare på.

Når du signerer en vedlikeholdsavtale med Malux, sørger vi for at nødbelysningssystemet ditt fungerer som det skal, og at det oppfyller alle myndighetskrav i området. 

Med en vedlikeholdsavtale kan du også være sikker på at alle inspeksjoner og kontroller dokumenteres korrekt ? den enkleste veien til en bekymringsfri hverdag. I tillegg får du virkelig gode rabatter på både arbeid og reservedeler. 

 

Enkelt å gjøre riktig

Vedlikeholdsavtalen innebærer at våre erfarne serviceteknikere besøker anlegget ditt og går gjennom systemet trinn for trinn -  fra sentralenheten og helt til armaturen.

Avtalen kan signeres i tre forskjellige varianter med ulik bindingstid og varierende omfang. For mer informasjon kan du ringe oss på tlf. +47 53-21 80 01

Eventuelle tiltak iverksettes der det trengs, og hvert trinn dokumenteres nøye. Ved å identifisere mulige feilkilder tidlig, kan totale vedlikeholdskostnader ofte reduseres, mens driftsavbrudd kan unngås.

Eksempler på kontroller som skal utføres

Indikatorer på den sentrale strømforsyningsenheten bør sjekkes for korrekt drift daglig.

Månedlig bør det simuleres en feil i tilførselen til den normale belysningen. Etter dette bør alle lysarmaturer og skilt kontrolleres for å sikre at de er til stede, er rene og at de fungerer som de skal. Bruk gjerne sjekklisten vår for månedlige kontroller som du finner her.

Hver lysarmatur og evakueringsplate må testes årlig i hele den varigheten som produsenten for forsyningen har spesifisert. Ved tilbakestilling bør alle indikatorer kontrolleres. I tillegg må du sjekke at alt ladeutstyr fungerer som det skal. Resultatet av testen må dokumenteres.

Noen av elementene som er inkludert i vedlikeholdskontrakten

- Forhåndsinspeksjon av anlegget
- Opplæring i systemets grunnleggende funksjoner og forskrifter
- Fullstendig inspeksjon av anlegget
- Protokoll og loggbok
- Gjennomgang av månedlig sjekk i henhold til sjekkliste.
- Prioritert tjeneste
- Telefonstøtte

Hvis du vil signere en vedlikeholdsavtale eller motta mer informasjon, ta kontakt med Ludvig Vestin tel. +47 53-21 80 01 ludvig.vestin@malux.no