Handlelisten din
Handlelisten din er tom.

TrainTalk™

Utstyr som forenkler jernbanekommunikasjon.

Pålitelig jernbanekommunikasjon er ikke bare viktig, men livsviktig. Sikker kommunikasjon mellom tog, togpersonale og trafikkledelse er avgjørende for å unngå ulykker.

Malux TrainTalk togtelefonsystem gjør det mulig å bruke GSM-R-telefonene både som bærbare enheter og med mulighet for handsfree og permanent tilkoblet i TrainTalk™. Da kan lokførere og ansatte lettere kommunisere med hverandre, når som helst og hvor som helst under togreise.

GSM-R 2W - Modulær

For kompakt eller delbar montering

Kompakt modulkonstruksjon som kan deles for delt installasjon, dvs. mikrofon, håndsett, telefon, ECU-boks kan monteres forskjellige steder i førerhuset. Velegnet for gule kjøretøy på skinner hvor det er trangt om plassen.

Les mer...

GSM-R 2W - Portable

TrainTalk ™ Portable - en veske som enkelt kan flyttes eller enkelt monteres med nøkkelhullfeste til vegg eller konsoll.

Les mer...

GSM-R 2W för SED OPH-810R

TrainTalk ™ OVK5 - er en komplett enhet som enkelt og raskt erstatter Sagem OVK3 og Malux OVK4 løsning som allerede er i mange tog.

Les mer...

GSM-R 2W - Desktop

TrainTalk ™ GSM-R-systemet er godkjent som et 2W Cab Radio-alternativ for tog.

TrainTalk-systemet er utviklet i samarbeid med togoperatører i Norden. Det kostnadseffektive 2W-systemet kan brukes i stedet for 8W-togradiosystemet, noe som gjør bruken mer fleksibel, raskere og enklere for lokførere og ansatte. Les mer...

Jernbanenæringen kan på mange måter betraktes som en konservativ næring, men de jobber svært langsiktig og med velprøvde pålitelige løsninger som f.eks. GSM-R som vil bestå til minst 2030. Det er en lang prosess fra idéstadium til handling.

TrainTalk™, derimot, er et enda mer fleksibelt system. Selv om nye teknologier innen jernbanekommunikasjon blir lagt til i fremtiden, kan TrainTalk™ oppgraderes og kan dermed, uten store vanskeligheter og mas, følge med i utviklingen av sosial- og jernbanebransjen.

GSM-R Telefoner

Telefoner for banearbeid og tøffe miljøer. Ekstremt motstandsdyktig mot støt, fall og vibrasjoner. Tilgjengelig i flere ulike modeller.

Les mer...

Cab Radio

Kravene til togradioanlegg er mange og varierte. Motorrom, teknisk skap eller førerhus - hvert installasjonssted har sine egne forhold. Den modulære strukturen gjør at vi kan tilpasse Funkwerks Cab Radio-system til alle slags ulike installasjoner og grensesnittkrav til våre kunder. Funkwerks systemer oppfyller ulike beskyttelsesklasser avhengig av tiltenkt bruk og spesifikasjon. For å tåle tøffe forhold på jernbanekjøretøyer legges det stor vekt på robusthet, kvalitet og pålitelighet.

MESA26 IP54

MESA26 IP54 er hovedenheten i et MESA26-system.

Den oppfyller europeiske krav
for bruk i jernbanekjøretøyer og er utstyrt med radiomodul MT5E som oppfyller kravene til interferens fra offentlige nett i henhold til TS 102 933.

Les mer...

MESA26 CR26

MESA26 CR26 er den rackmonterte hovedenheten i et MESA26-system.

Den oppfyller de europeiske kravene for bruk i jernbanekjøretøyer og er utstyrt med radiomodulen MT5E som oppfyller kravene til interferens fra offentlige nett i henhold til TS 102 933.

Les mer...

Togantenner og kabler

Togantenner er tilrettelagt for montering på taket av jernbanekjøretøyer og det betyr helt spesielle forhold. Antennene må tåle svært harde påkjenninger som regn, snø, hagl og vind når hastigheten på enkelte tog går opp i 300 km/t. Antennene skal også tåle fallende høyspentledning med 16000 V, slik at høyspenten ikke ledes inn i toget og skader personer.

Sendingen av radiosignalene er minst like viktig, våre togantenner tilsvarer svært høye krav til funksjonalitet i alle frekvensområder fra 380Mhz til 5,8Ghz.
Flere modeller har innebygget første etasje og kan monteres på plastoverflater som viftedeksler eller tak som er laget av glassfiberarmert plast.

Les mer...

Eksempler på tilbehør

Telefonholder med belteklips OPH / OPS810R

  • Belteklemme roterbar 360 grader
  • Leveres med låsbar brakett for lading eller høyttalermikrofonkabel.
  • Finnes også med forhøyet festepunkt for soloarbeid.

Kjøretøyholder kun for lading

Robust holder for lading av GSM-R telefon SED OPH / OPS810R, med bunnplate i pulverlakkert metall. Komplett med tilt swivel brakett og USB ladekabel.

Velg å montere holderen på medfølgende kuleleddsbrakett eller direkte på veggen. Koble USB-kabelen til en hvilken som helst USB-lader.

Bluetooth Headset Peltor

  • Nivåavhengig funksjon for å høre anrop og varsellyder
  • Push-To-Talk
  • Vanntett støydempende bommikrofon (IP68)

Power kablage till vesker 140510 och 775952

Komplett med støpsel og 2 m kabel

Ønsker du mer informasjon om Train Talk™

Vil du vite mer om Malux Train Talk?
Send oss ​​dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.