Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
23 August 2020

Vedlikehold – en trygg investering

Nødbelysning er en betydelig investering for alles sikkerhet og er vel verdt å ta ivareta på riktig måte.

Nødbelysning gjør det mulig å evakuere på en sikker og effektiv måte hvis det skulle oppstå brann eller strømbrudd. Men for å sikre at nødbelysningen fungerer som den skal, er det nødvendig med riktig vedlikehold. 

Riktig vedlikehold av nødbelysning kan sees på som en sikker investering. Ved å regelmessig la spesialister i området undersøke nødlysanlegget, reduserer du risikoen for fremtidige problemer

Nødbelysning + vedlikeholdskontrakt

Hvis du signerer en vedlikeholdsavtale, vil våre erfarne serviceteknikere besøke nødbelysningsanlegget. Trinn for trinn vil de går gjennom systemet ditt, og sørge for at anlegget ditt fungerer som det skal og at det oppfyller alle myndighetskrav i området. Kontrollene utføres og dokumenteres nøye og eventuelle tiltak iverksettes hvis det er nødvendig. I tillegg får du virkelig gode rabatter på både arbeid og reservedeler.

Noe av det som er inkludert når du signerer en vedlikeholdsavtale:

  • Forhåndsinspeksjon av anlegget. 
  • Opplæring i systemets grunnleggende funksjoner og forskrifter.
  • Fullstendig inspeksjon av anlegget.
  • Protokoll og loggbok.
  • Gjennomgang av månedlig kontroll i henhold til sjekkliste.
  • Prioritert service.
  • Telefonstøtte.

Vil du vite mer om vedlikeholdskontrakter? Ta kontoakt på info@malux.no

Mall of Scandinavia sikrer nødbelysningen sin med vedlikeholdsavtaler

Mall of Scandinavia er Skandinavias største kjøpesenter. Med 224 butikker, et stort antall restauranter og et område på omtrent 101 000 kvadratmeter, er det nødvendig med et sikkert nødlysanlegg som administreres skikkelig.

Jarmo Käki, som jobber for Peab, entreprenør for Mall of Scandinavia, er fornøyd med nødbelysningsløsningen som Malux har utviklet og fortsetter å vedlikeholde. 

 - Sikker nødbelysning er en grunnleggende rett for både for besøkende og bygningen. Gjennom årene har vi dratt god nytte av vedlikeholdsavtalen vår og det føles godt å overlate vedlikeholdet av anlegget til spesialister. Det er jo de som har kunnskapen og erfaringen som trengs for å opprettholde nødbelysninger.

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01