Kundeservice
Har du frågor kring industri, eiendom, infrastruktur eller den här nyheten?
053-21 80 01
0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
29 Juni 2017

MTM - VR

MTM tar neste steg innen fleksibilitet. Nå er den tilgjengelig i et vandalsikkert design for de som ønsker en solid dørtelefon eller en telefon der det svarte stilige Zamak-metallet er nødvendig av estetiske grunner.

Malux fortsetter å utvide sitt utvalg av port- og passasjesystemer for å tilby løsninger for alle behov, og kan nå presentere en utvidelse i MTM-familien i form av vandalsikre (VR) frontpaneler og dekkrammer for alle moduler.

Rammene er laget av svart Zamak-metall med knusesikre knapper og er klassifisert for IK09 og IP54 for å gi en utvidet beskyttelse for dørtelefonen din. Fordelen er at du bruker de samme modulene som før, men i stedet velger VR-fronter og dekkrammer for modulene dine for å få den utvidede beskyttelsen.

Hvis du allerede har en standard MTM – den er fullt ut kompatibel med VR-serien, bare bytt ut eksisterende fronter og dekkrammer med de fra VR-serien i stedet. 

Innen MTM-serien slipper vi nå også lyd- og videomoduler til XIP-systemet vårt som et tillegg til X1 og IP360 som vi har sluppet tidligere. Dette betyr at vi kan tilby alle varianter av systemer med MTM som porttelefoner. Velg mellom vanlig kablet X1 XIP eller IP360 avhengig av størrelsen på anlegget og behovet for funksjoner.

Hvorfor ikke utvide det eksisterende XIP-systemet ditt ved å legge til funksjoner for å kunne svare i en app på telefonen/nettbrettet ditt med full lyd- og videokommunikasjon mellom port og svarapparateller hvis du bare ønsker å installere et IP360-system for å kun kjøre appen som svarsmulighet, går dette helt supert.  

Uansett hvilket system du velger, har de en ting til felles – MTM finnes for alle systemer og har samme høye fleksibilitet og funksjonsmulighet i alle systemvarianter. Standard eller VR-design spiller ingen rolle bak frontene sitter det komponenter av høy kvalitet som gir absolutt best lyd og bilde på porttelefonen din.

Audio-/Video-modul

Utstyrt med fargekameraer av høy kvalitet med siste generasjons sensorer og LED-teknologi, vil du alltid få et klart bilde under alle lysforhold. Med forskjellige valg av frontpaneler kan du få tilgang til modulen med 1, 2 eller ingen anropsknapper.

Lydmodul i VR-versjon

Høy lydkvalitet sikres gjennom valg av komponenter og design for å redusere bakgrunnsstøy og maksimere brukerens lydopplevelse. Med forskjellige valg av frontpaneler kan du få tilgang til modulen med 1, 2 eller ingen anropsknapper.

Digital skjerm i VR-versjon

Digitalt display med rullbar telefonbok for rask og enkel tilgang til personen du vil ringe.

Kodeoppringing med kodelås i VR-versjon

Lar deg ringe opp og passere med kode. I kombinasjon med det digitale displayet ser du hvilken kode du skriver inn.

Knappeoppringing i VR-versjon

Hvis du foretrekker å ha faste knapper på anropspunktene, er denne modulen for deg. Den kan kombineres med ytterligere 2 lignende moduler slik at du maksimalt kan få 26 faste oppringingsknapper.

Proxyleser i VR-versjon

Ønsker at beboerne skal få tilgang med nøkkelbrikke? Da er denne proxyleseren valget for deg. Modulen leser RFID-brikker eller RFID-tags med Mifare- eller EM-teknologi avhengig av hvilken modul du velger.

Informasjonsmodul i VR-versjon

Husnummer, gatenavn, bedriftslogo eller annen informasjon? Informasjonsmodulen er perfekt egnet til å gi en jevn bakgrunnsbelysning med hvit eller blå LED som gir utmerket lesbarhet både dag og natt.

Blindmodul i VR-versjon

Trenger du å integrere tredjepartsprodukter? MTM har en blindmodul med et deksel for dette.