Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
9 Oktober 2017

MTM - Porttelefoni på dine vilkår

Du visste vel at vårt fleksible portsystem MTM er tilgjengelig med forskjellige systemteknologier, avhengig av dine forhold og behov. 

GSM – Enkel installasjon uten kabeltrekking via GSM (bare lyd).

IP360 – IP-basert, svar via en app på din mobiltelefon og/eller Futura-svarapparat (lyd og video).

XIP – Kablet system, men klargjort for å kunne koble til tilleggskomponenter slik at du får et hybrid-system der du for eksempel kan kjøre både kablede svarapparater og app på mobiltelefonen din (audio og video).

X1 – tradisjonelt kablet system (lyd og video).

GSM

MTM GSM
Den ideelle løsningen når kabling eller avstand er en begrensende faktor. Porttelefonen installeres frittstående, noe som gir maksimal fleksibilitet for hvor du kan installere den. Med bare noen få enkle trinn er enheten klar til bruk – monter den medfølgende antennen, sett inn et sim-kort, forsyn den med spenning(14–24 VAC/DC), og den er klar til å programmeres i henhold til dine unike ønsker.

Enheten programmeres enkelt via SMS. Du kan programmere opptil 5 numre i samme oppringing, og da ringer den numrene etter hverandre i en ringesløyfe for å øke tilgjengeligheten. Du kan programmere både mobilnumre og fasttelefonnumre, slik at personen du ringer enkelt med et knappetrykk kan åpne døren for deg.

GSM-modulen kan kombineres med våre forskjellige moduler for å få funksjonen/funksjonene du ønsker i din porttelefon. Du kan velge mellom faste oppringingsknapper (opptil 98 unike knapper) scrollbart display eller tastatur som også har en kodelåsfunksjon f.eks. for beboere eller servicepersonell. Det er plass til opptil 1000 unike numre i telefonboken og opptil 2000 koder (hvis du velger tastaturmodulen som tilbehør) som du kan bruke til å aktivere åpning av dør og/eller reléet i porttelefonen.

MTM GSM er tilgjengelig både for innfelt og utenpåliggende montering og for MTM VR-serien.

IP360 - IP-basert system

IP360 – et helt IP-basert system. Koble de inkluderte komponentene til ruteren/switchen din, og du kan bruke Futura-svarapparatet i hjemmet/kontoret eller XIP MOBILE-appen på telefonen din. Hvis du også vil ha tilgang til porttelefonen din når du er hjemmefra, kobler du systemet til internett slik at du får tilgang til systemet ditt via skytjenesten CAMECONNECT i XIP MOBILE. Systemet fungerer like bra med én porttelefon som med flere. Du kan også supplere systemet med relémoduler for å reléstyre andre ting som er tilkoblet systemet. Dette gjøres gjennom hjelpekommandoer og fungerer både med Futura-svarapparat og fra XIP MOBILE.

XIP - tradisjonelt kablet system klargjort for LAN

XIP-systemet er et kablet system, men med mulighet for utvidede funksjoner. Den fungerer akkurat som X1, men kan fungere over lengre kabeldistanser og har blant annet en sikkerhetskopi av den siste programmeringen som er lagret i sentralenheten. Med tilleggskomponentene (ETI/XIP og ETI/MINISER) kan du konvertere systemet til XIP LAN og dermed lage et hybridsystem der du kan kjøre kablede enheter parallelt med XIP MOBILE-appen i mobiltelefonen/nettbrettet.

X1 - kablet system

X1-systemet er et tradisjonelt kablet porttelefonsystem, som betyr at du har en totrådsbuss mellom enhetene i systemet. Bussen håndterer kommunikasjonen, men også strømforsyningen mellom enhetene. X1-systemet er bygd opp med en sentral enhet, dørtelefoner (opptil 3 enheter per sentral enhet) og svarapparater. Systemet kan i utgangspunktet håndtere opptil 64 brukere, men antallet kan økes opp til 108 med tilleggsenheter. X1 brukes vanligvis i de litt mindre installasjonene, men har muligheten til å håndtere enda litt mer avanserte løsninger.

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01