0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
18 August 2021

MTM - et modulært porttelefonsystem

Med stilig design og en fleksibilitet som gir brukeren utvidede muligheter til å kombinere sitt eget porttelefonsystem for å imøtekomme de funksjonelle behovene.

Det store potensialet og funksjonene i hver modul lar deg skape nøyaktig riktig kombinasjon for din situasjon enten det er et boligbygg eller et stort anlegg.

MTM tilbyr lyd- og lyd-/videomoduler med vidvinkelobjektiv som gir deg et bredt synsfelt og HD-oppløsning. Alle de syv modulene som du kan se nedenfor er designet for lang holdbarhet med en IK07-klasse mot støt og en IP54-klasse mot vann og støv.

MTM ble opprettet med brukervennlighet i fokus. Lyd- og lyssignaler gjør systemet enkelt å bruke, også for eldre og personer med syns- og hørselshemming.

Bestill MTM-porttelefonsystem her

MTM gir deg nye muligheter

Enten du vil ha et enklere portregister eller et mer avansert register, tilbyr MTM en enkel installasjon og høy kvalitet. Kombinasjoner fra 1 til 4 moduler lar deg velge funksjoner i henhold til dine eller kundenes behov.

Audio-/video-modul

Utstyrt med fargekameraer av høy kvalitet med siste generasjons sensorer og LED-teknologi, vil du alltid få et klart bilde under alle lysforhold. Med forskjellige valg av frontpaneler kan du få tilgang til modulen med 1, 2 eller ingen anropsknapper.

Lydmodul

Høy lydkvalitet sikres gjennom valg av komponenter og design for å redusere bakgrunnsstøy og maksimere brukerens lydopplevelse. Med forskjellige valg av frontpaneler kan du få tilgang til modulen med 1, 2 eller ingen anropsknapper.

Digitalt display

Digitalt display med rullbar telefonbok for rask og enkel tilgang til personen du vil ringe.

Kodeoppringing med kodelås

Lar deg ringe opp og passere med kode. I kombinasjon med det digitale displayet ser du hvilken kode du skriver inn.

Knappeoppringing

Hvis du foretrekker å ha faste knapper på anropspunktene, er denne modulen for deg. Den kan kombineres med ytterligere 2 lignende moduler slik at du maksimalt kan få 26 faste oppringingsknapper.

Proxleser

Ønsker at beboerne skal få tilgang med nøkkelbrikke? Da er denne proxyleseren valget for deg. Modulen leser RFID-koder eller RFID-tags med Mifare-teknologi og åpner låsen når riktig kode gjenkjennes.

Informasjonsmodul

Husnummer, gatenavn, bedriftslogo eller annen informasjon? Informasjonsmodulen er perfekt egnet til å gi en jevn bakgrunnsbelysning med hvit eller blå LED som gir utmerket lesbarhet både dag og natt.

Blindmodul

Trenger du å integrere tredjepartsprodukter? MTM har en blindmodul med et deksel for dette.