Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
4 Desember 2019

Markedets skarpeste dørtelefoner og adganskontroll

Vi har løsningen for å sikre din eiendom.

De høyt ytende og elegante systemene er enkle å installere samt kan tilpasses for en eller flere brukere. Enten du vil ha et enklere portregister for en mindre installasjon eller et mer avansert system for en stor bygning, har vi løsningen for deg.  

Med adgangskontrollen kan du holde døren låst for uvedkommende og samtidig tilby en enkel løsning for å åpne for besøkende. Videre hjelper en dørtelefon med og følge med på hvem som kommer, og hjelper besøkende med og finne den rette personen. 

Prosjektering av porttelefoni og adgangskontroll

Som kunde hos Malux har du ikke bare tilgang til markedsledende produkter, men også vår kunnskap. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen for å få et system som er tilpasset anleggets behov. 

Vi starter med spørsmålet om investeringens behov og formål og vi går gjennom slik at riktig beskyttelse og funksjon er tilgjengelig for alle dører i anlegget. Hvis du trenger tegnehjelp, tilbyr vi også den tjenesten. 

Målet vårt er å gjøre det lettere for deg som kunde, slik at du får gjennomtenkte og funksjonelle løsninger. 

Mange spørsmål kan dukke opp når du skal velge system for adgangs kontroll.

  • Trenger vi lyd/video i leiligheter? 
  • Bare Kode/ kodebrikke-Proxylesere? 
  • Hvem skal ha kontrollen over anlegget? 

Adgangskontroll

Vi tilbyr komplette system for alt fra en frittstående dør og til større fasiliteter med hundrevis av dører. 

Vi har lesere for alle miljøer og behov, med støtte for de vanligste leseteknikkene. 

Administrasjonen er enkel og sikker via vår skytjeneste, eller lokalt på stedet. Systemløsningene våre fungerer like bra online som offline og gir deg trygg og kontrollert adgangskontroll. 

Spesialkabel for garantert funksjonalitet

Porttelefonsystemene fungerer med de vanligste kabeltypene, for eksempel: UTP (Cat5), Cat6- ELAKY, 1 mm² par kablet signalkabel. 

Med våre BPT-kabler (VCM / 1D, VCM / 2D og VCM / 4D) er systemets funksjon og kvalitet garantert. Husk at en maksimale avstanden varierer med antall telefonsvarapparater.

Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01