0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
12 Mars 2021

Bruk GSM-R-telefonen som kommunikasjons- radio

GSM-R-nettverket har en funksjon som kalles gruppesamtaler, noe som betyr at du bruker GSM-R-telefonen som en kommunikasjonsradio radio med GSM-R som radionettverk.

GSM-R er tilgjengelig for alle statseide jernbanespor, slik at gruppeanropsfunksjonen kan brukes uansett hvor det er jernbanespor. For å aktivere gruppesamtaler, må SIM-kortet stilles inn for en eller flere grupper, dvs. kommunikasjonsradiokanaler som du kan snakke med gruppen din.

Gruppeanrop har alltid vært i GSM-R-nettverket, men ikke mange bruker denne funksjonen. Det er et komplett kommunikasjonsradionettverk i GSM-R som få bruker.

Vi ønsker å endre det og har derfor sammen med Peltor utviklet Peltors headset WS ProTac XPI slik at det fungerer med PTT-funksjonen for gruppesamtaler.

Det er selvfølgelig mulig å bare bruke telefonen, men med Peltors headset blir det mye enklere å bruke.

Jernbane nød anrop = REC-anrop er også et gruppeanrop, men med absolutt høyeste prioritet som advarer når det er fare. Et nød anrop på jernbanen "åpner" alle GSM-R-telefoner i området og advarer med et sterkt varselsignal i telefonen, og signalet høres automatisk også i Peltor headsetet.