Handlelisten din
Handlelisten din er tom.

Levering/retur

Leveringsbetingelser
Alle leveringskostnader fra Malux Norge AS er i henhold til Incoterms 2010, EXW eksklusive emballasje, med mindre annet er oppgitt. Ellers viser vi til NL17. Bestillinger leveres via pakket forsendelse med posten, med mindre annet er avtalt. Vi er ikke ansvarlige for noen form for transportskader, sjekk emballasjen og varen ved mottak.


Returer
Før et produkt returneres, må kunden avtale returen med den aktuelle selgeren. Mottatt returbekreftelse vedlegges ved retur. Vi godtar ikke retur av varer for en verdi under 500 NOK. Tilbakekjøp skjer hvis varene returneres i uskadet tilstand, for kundens regning, i originalemballasjen med et returfradrag på 35 %. Endelig beslutning om eventuelt kredittbeløp bestemmes etter vår inspeksjon av det returnerte produktet. Returen må være hos oss senest 30 dager etter fakturadato. Hvis produktet ikke er i god stand, har Malux Norge AS rett til å gjøre større returfradrag. Produktet må være en del av vårt varesortiment. Vi godtar ikke retur av bestillingsvarer eller produkter som er avviklet fra vårt sortiment.


Garanti
Garantiperioden for våre produkter varierer, men er på minst 1 år, ytterligere informasjon får du fra salgsavdelingene våre. Det er noen unntak for lyskilder, batterier og lignende forbruksvarer.


Kansellering
Vi godtar ikke kansellering av bestillinger for kundespesifikke produkter eller produkter som vi normalt ikke lagerfører. Hvis vi har startet produksjonen av et kundespesifikt produkt, er det ikke mulig å kansellere bestillingen.


Produktendring
Malux Norge AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i designet som kan påvirke produktets ytelse. Gjeldende produktspesifikasjoner finner du på vår hjemmeside, i katalogen, på katalogsidene og i installasjonsinstruksjonene.


Ansvar
Malux Norge AS er ikke ansvarlig for noen form for oppfølgingskostnader som kan oppstå på grunn av feil produkt eller når installasjonsinstruksjonene ikke er fulgt riktig, f.eks. produksjonstap, manglende betaling eller annen indirekte skade for kjøper eller dersom varene er overført til en tredjepart. Dette gjelder også skader på produkter forårsaket av kjøpere eller tredjeparter.