0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Levering/retur

Leveringsbetingelser
Alle leveringskostnader er gratis fra Malux Norge AS i henhold til Incoterms 2010, EXW eksklusive emballasje, med mindre annet er oppgitt. Ellers viser vi til NL09. Bestillinger leveres via pakket forsendelse med posten, med mindre annet er avtalt. Vi er ikke ansvarlige for noen form for transportskader, sjekk emballasjen og varen ved mottak.


Returer
Innan en produkt returneras ska kunden komma överens med berörd säljare om retur. Erhållen returbekräftelse bifogas vid retur. Vi tar ej emot retur av varor för ett värde under 500 NOK. Återköp görs om varan returneras i oskadat skick, på kundens bekostnad, i originalförpackningen med ett returavdrag på 35 %. Slutligt beslut om eventuellt krediteringsbelopp avgörs efter vår kontroll av den returnerade produkten. Retur måste vara oss tillhanda senast 30 dagar efter vårt fakturadatum. Om varan inte är i fullgott skick har Malux Norge AS rätt till större returavdrag. Produkten ska ingå i vårt lagersortiment. Vi godkänner ej retur av beställningsvaror eller produkter som utgått ur vårt sortiment.


Garanti
Garantiperioden for våre produkter varierer, men er på minst 1 år, ytterligere informasjon får du fra salgsavdelingene våre. Det er noen unntak for lyskilder, batterier og lignende forbruksvarer.


Kansellering
Vi godtar ikke kansellering av bestillinger for kundespesifikke produkter eller produkter som vi normalt ikke lagerfører. Hvis vi har startet produksjonen av et kundespesifikt produkt, er det ikke mulig å kansellere bestillingen.


Produktendring
Malux Norge AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i designet som kan påvirke produktets ytelse. Gjeldende produktspesifikasjoner finner du på vår hjemmeside, i katalogen, på katalogsidene og i installasjonsinstruksjonene.


Ansvar
Malux Norge AS er ikke ansvarlig for noen form for oppfølgingskostnader som kan oppstå på grunn av feil produkt eller når installasjonsinstruksjonene ikke er fulgt riktig, f.eks. produksjonstap, manglende betaling eller annen indirekte skade for kjøper eller dersom varene er overført til en tredjepart. Dette gjelder også skader på produkter forårsaket av kjøpere eller tredjeparter.