Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
7 April 2022

Integral EvoxX - Fremtidens brannalarmsystem.

Utstyrt med den nyeste teknologien, er systemet perfekt utstyrt for alle krav, både nåværende og fremtidige.

 Hele livssyklusen til et brannalarmsystem støttes av skyapplikasjoner. Dette sparer tid, genererer ekstra inntekter og sikrer maksimal sikkerhet. I tillegg til dette gir skybaserte tjenester informasjon om systemets nåværende status og muliggjør dermed fordelen med "prediktivt vedlikehold".

Så hvorfor velge Integral EvoxX? Fordi systemet alltid finner nye måter å gjøre premium enda bedre.

Fremtidige teknologier - Tenker på morgendagen. I dag.

Fra planlegging, installasjon, igangkjøring og løpende drift til vedlikehold, modernisering og utvidelse: innovative digitale tjenester forenkler prosesser og øker kvaliteten gjennom hele livssyklusen. Skybaserte tjenester gir informasjon om gjeldende status for systemet og muliggjør dermed fordelen med «prediktivt vedlikehold».

Planning

Helt fra begynnelsen - allerede i planleggingsprosessen - har du muligheten til å bruke digitale verktøy og få tilgang til all informasjon som er nødvendig for din planlegging. Disse er daglig oppdaterte, lett tilgjengelige og sikrer en effektiv og konsekvent sikker prosess også i startfasen.

Installation & Commissioning

Digitaliseringen av prosesser gir deg størst mulig støtte under installasjon og igangkjøring. Tidligere måtte tilordningen av hver perifer enhet gjøres manuelt. I dag kan installasjon og tildeling av periferiutstyr gjøres samtidig og digitalt støttet.

Operation

Digitale applikasjoner via mobile enheter gjør at Integral EvoxX kontrollpanel kan indikeres og betjenes. Statusspørringer til brannalarmsentralen er også mulig eksternt. Du blir informert i detalj om alarmsituasjoner når som helst og hvor som helst og kan umiddelbart starte den lokale alarmorganisasjonen om nødvendig.

Maintenance

Integral EvoxX og Service Platform støtter vedlikeholdsprosessen din med omfattende digitale funksjoner. Gjennom permanent analyse kan tiltak iverksettes proaktivt og på et tidlig tidspunkt. Dette støtter optimalt planlegging og gjennomføring av servicetiltak.

Modernisation

Det modulære konseptet til Integral EvoxX sikrer spesiell forover- og bakoverkompatibilitet. Trinnvise moderniseringer på grunn av bygningsrenovering, nye romkonsepter eller standarder er dermed mulig på en enkel og ressursbesparende måte.

Expansion

Integral EvoxX vokser med kravene til dine bygninger og lokasjoner. Utvidelse er fleksibelt mulig ved å legge til moduler i kontrollpanelet samt bruke ditt eksisterende nettverk. Dette gjør brannalarmsystemet ditt kompatibelt med både eldre og fremtidige systemer.

Innovation

Innovasjoner innen brannbeskyttelse er allsidige: fra kundekrav til ressursoptimalisering til prosessforbedring. Digitalisering spiller en viktig rolle på tvers av alle områder - spesielt som støtte til modernisering og ekspansjon.

Cloud-based future

Den intelligente tilkoblingen til en svært sikker skyplattform lover omfattende tjenester og effektiv interaksjon gjennom hele driftstiden:

 • Omfattende datanettverk og analyse
 • 24-timers registrering og evaluering av alle systemstatuser
 • Automatisk korrigerende handling for effektiv drift
 • Bedre tilgjengelighet gjennom "prediktivt vedlikehold"
 • Kobling med data fra tredjepartssystemer som talevarsling, rømningsruting, oppvarming, klimaanlegg og ventilasjonssystemer
 • Dra nytte av den høyeste effektiviteten og enda bedre tilgjengelighet av brannalarmsystemet takket være målrettede serviceintervaller, uten forstyrrende driftsavbrudd.

Future technologies

Digitalisering og industri 4.0 åpner for et mangfold av muligheter - og Integral EvoxX oppfyller morgendagens krav, i dag:

 • Siste teknologi som grunnlag for nåværende og fremtidige applikasjoner
 • Fem ganger kraftigere dual-core prosessorer
 • Trettito ganger så mye lagringskapasitet
 • Høye dataoverføringshastigheter
 • Optimal integrasjon i eksisterende sikkerhets- og bygningsteknologi samt smarte bygg
 • Bluetooth ombord - trådløst grensesnitt for enkel interaksjon via mobiltelefonen
 • Enkel implementering av fremtidige applikasjoner
 • Bruk kraftig maskinvare i dag for å være godt forberedt på all fremtidig utvikling.

Thinking about tomorrow. Today.

Det er ingen kompromisser for å beskytte mennesker og eiendom. Brannalarmsystemer må oppfylle høyeste kvalitetsstandarder og må fungere absolutt pålitelige. 

Her finner du hele produktutvalget og her kan du se en oversikt over hele systemet.

Vil du vite mer om brannalarmsystemer eller legge inn en bestilling?

Fyll ut personopplysningene dine så kontakter vi deg så fort som mulig.

Har du spørsmål? Ring oss.
004753-21 80 00
Jeg vil at Malux skal kontakte meg!
Kontakt oss
Har du frågor kring buildings eller den här nyheten?
053-21 80 01