0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
28 April 2021

Vi søker ambisiøs selger

Vi bygger videre i Norge og ser etter vår neste kollega i Oslo

Vi ser etter mennesker som former sin egen fremtid ved å daglig utfordre seg selv i et miljø i endring. Våre kunder er hovedsakelig elektrokonsulenter, arkitekter og elektroinstallatører, grossister og sluttkunder som eiendomsselskaper, kommuner og fylkeskommuner.

Som selger hos oss vil du jobbe med løsningsorientert salg der du jobber under eget ansvar for å oppnå fastsatte mål samt drive og utvikle dine kundekontakter.

For å lykkes i rollen tror vi at du er en pålitelig, strukturert, inspirerende og kreativ person som er drevet av å bygge forretning. Du har noen års erfaring fra salg der du var ansvarlig for å utvikle en løsning som skapte merverdi for kunden din. Du har god teknisk forståelse. Har du erfaring med å jobbe med elektroinstallatører, konsulenter, eiendomsforvaltere, stat og kommune, ser vi det som en fordel. Fagbrev innen svakstrøm, elektriker - eller lignende erfaring/kvalifikasjoner er meritterende.

Vi tilbyr en arbeidsplass i et fantastisk team med en fremtidsrettet ånd. Hos oss er alle like viktige, vi oppfordrer til samarbeid, vi støtter og deler kunnskap med hverandre på alle nivåer.

Å holde løfter, levere i tide og gi god støtte og service er hjørnesteinene i salgsorganisasjonen vår.

Sted: Oslo

Vil du være vår neste medarbeider? Velkommen med søknaden din i dag.

Send søknaden din tilludvig.vestin@malux.no

Siste søknadsdato: 31.05.2021

Oppstart: Avtales nærmere

Spørsmål om tjenesten blir besvart av Ludvig Vestin, tel 53 21 80 01, ansvarlig for Malux solutions Norge

Tekniske løsninger for en tryggere verden.

Våre produkter og løsninger er distribuert over hele Norden. De gjør arbeidet i bransjen litt tryggere, skaper et godt arbeidsmiljø på kontoret, lyser opp våre største kjøpesentre og sikker kommunikasjon på avsidesliggende steder.