0 produkter
Handlelisten din
Handlelisten din er tom.
4 Oktober 2019

Teknisk Selger

Malux Norge AS
Oslo, Norway

Malux Solutions ekspanderer til Norge og er på jakt etter deg som vil være med på å skape en ny fremgang. Dette er en sjelden mulighet å som tidlig ansatt bidra til å utvide Malux Group til Norge. Med 50 år i bransjen er Malux en velkjent leverandør av elektrotekniske produkter og løsninger i Sverige, Finland og Baltikum. I denne rollen får du muligheten til å sikre at et sterkt konsept blir en suksess også i Norge.

Du vil sammen med vårt team av dyktige ingeniører i Norge og Sverige være med på å utvikle og selge prosjekter. Du vil tidlig bli en spesialist innen området nødlys og port/passasjesystem. Rollen vil primært omhandle salgsarbeid mot elektroinstallatører, konsulenter, grossister og utbyggere. Du vil ha ansvar for å utvikle en ny virksomhet og administrere egen kundeportefølje.

Vi ser etter deg som er motivert av å gjøre jobben litt bedre enn i går, og som stadig ønsker å lære nye ting. For å lykkes i rollen, tror vi at du er en selvsikker, strukturert, og inspirerende person som brenner for å drive forretning. Erfaring fra elektrisk installasjonsarbeid er en stor fordel.

 

Malux leverer tekniske løsninger for en sikrere verden. I øvrige markeder etterlever vi ambisjonene om å være den mest fortrolige aktøren i bransjen. Den posisjonen vil Malux Norge også ta med de mest begeistrede kundene og god tilvekst. www.malux.no. www.malux.com.

Hos oss får du mulighet til å bli med på denne spennende reisen i en rolle med stort eget ansvar og en fleksibel arbeidshverdag. Malux er et fremoverlent selskap med et svært inkluderende team. Du vil rapportere til ansvarlig for virksomheten i Norge og arbeidssted vil være Oslo med omegn. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser inkludert fokus på kompetanseheving.

Kontakt

Vil du være vår neste ansatt? Velkommen med søknaden din i dag, da vi gjør løpende utvalg.

Send søknaden din i dag til: jobbansokan@malux.se

Søknadsfrist: Løpende utvalg

Ansettelse: Etter avtale

Spørsmål om tjenesten blir besvart av ansvarlig for virksomheten i Norge. Ludvig Vestin, Business Development Manager, +47 403 42 149

 

 

Våre produkter og løsninger distribueres over hele Norden. De gjør arbeidet i bransjen litt tryggere, skaper et godt arbeidsmiljø på kontoret, lyser opp de største kjøpesentrene våre og sikrer kommunikasjon på avsidesliggende steder.